Feestavond

Vrijdag 8 september was het weer zover: T.V.O. vierde zijn jaarlijkse feestje. Vanaf 18.00 uur konden de T.V.O.-ers deelnemen aan een biologische wijnproeverij van Natural Vineyards bij Hans en Carin thuis in de Ampèrestraat te Kudelstaart.

(foto rechts) Van links naar rechts Fredo, Jan, Ton, Gertine en Carin.
De redactie heeft uit betrouwbare bronnen vernomen, dat de meeste “feestbeesten” wel genoten hebben van de verschillende soorten wit, rosé en rood uit zowel Frankrijk als Spanje.
Voor diegenen, die wat minder met wijn op hadden, was voor bier en verschillende soorten frisdrank gezorgd. Deze laatste drankjes echter, zijn nagenoeg onaangetast gebleven, wat natuurlijk weer pleit voor de wijn!
Nadat de wijnen eerst sec te proeven waren, kon er na het nuttigen van wat stokbroodjes, worstjes en heerlijke brokjes kaas, opnieuw geproefd worden en mochten de wijndrinkers het verschil in smaak constateren.
(foto links) Van links naar rechts Ton en Olaf.

 

De prijzen, aangeschaft door onze voorzitter, zouden zoals gewoon- lijk weer tijdens de feestavond uitgereikt worden. Deze werden in eerste instantie op de piano uitgestald, maar daar er door de gezelligheid toch te weinig tijd overbleef voor de prijsuitreiking, werden zij uiteindelijk later meegenomen naar de eetgelegenheid van die avond.
Over half acht gingen de enigszins vrolijke T.V.O.-ers per auto, of lopend met paraplu, richting het 5 minuten verderop gelegen “Café op de Hoek”.

Ondanks dat er ruim van te voren voor ons was gereserveerd, konden wij nog niet terecht aan tafel, maar werden wij in afwachting voor een plekje met een drankje om de biljarttafel geplaatst.
(foto rechts) Van links naar rechts Dirk, Piebe, Jan en Sabrina hebben er zin in.
Het was er eigenlijk best gezellig en de eigenaar stelde daarom ook voor dat wij daar, als wij wilden, konden blijven zitten voor het eten. Het was een beetje krap maar na wat schuiven met de krukjes, lukte het toch om op deze manier met elkaar te eten.

Het leuke was dat wij met zijn allen aan één (biljart) tafel zaten , hetgeen bij andere gelegenheden in het verleden niet altijd het geval was.
Eerst kregen wij wat brood en dips te eten en vervolgens kon men een gerecht kiezen van de kaart of het menu van de week bestellen (in dit geval spareribs). Verder waren in de eigen bijdrage nog 2 drankjes ingecalculeerd en een toetje of iets als Irish Coffee. Volgens zeggen heeft iedereen heerlijk gegeten, gedronken, gekletst en gelachen.

 Na afloop nog even het serieuzere werk, waarbij onze voorzitter Fredo, ondanks het geroezemoes in het eetcafé, de prijzen aan de winnende T.V.O-ers wist uit te reiken. En als laatste kreeg Fredo van Olaf de o zo begeerde beker uitgereikt voor de 1e plaats, alsmede een schitterende wissel- beker. En zo werd een veelbewogen seizoen afgesloten en staan we nu weer aan de vooravond van een nieuw seizoen, waarbij er weer volop strijd zal zijn om de begeerde 1e plaats en wisselbeker.

 

 

De eerste, die een mooie beker in zijn bezit kreeg was Olaf.

Uitreiking 3e plaats. Van links naar rechts Hans, Fredo en Olaf. Vervolgens mocht een overgelukkige Kees de 2e prijs in ontvangst nemen.

Tot slot wensen wij iedereen een sportief en succesvol seizoen 2017/2018.

 

De Feestcommissie Carin en Irma